Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Eenvoudiger, efficiënter en zuiniger

Elke onderneming heeft zijn eigen specifieke behoeften op het vlak van kopiëren, printen, scannen en documentopslag. Het is belangrijk dat deze activiteiten vlot, veilig en feilloos verlopen. Op basis van onze jaren ervaring en knowhow voeren we een grondige analyse en optimalisatie van uw kantoorwerking uit, waardoor deze efficiënter, eenvoudiger én kostenbesparend wordt.

Ons aanbod hedendaagse toestellen en software brengt ongetwijfeld veranderingen teweeg in de workflow van uw bedrijf. Welke printvolumes u ook hebt en welke toestellen het beste voor u geschikt zijn, met onze nieuwe technologieën zorgen we voor minder stroomverbruik, minder verbruiksartikelen en milieubelasting, minder vervangstukken en dus minder onderhoudkosten. En dit, zonder toegevingen te doen op printkwaliteit, -capaciteit, -snelheid en eenvoud in bediening.

Devos Office Solutions is merkonafhankelijk en beschikt over een ruim aanbod kwaliteitsvolle toestellen, technologie en software dat vlot geïnstalleerd en perfect geconfigureerd en verbonden kan worden met toestellen die al in gebruik zijn. We garanderen u ook een uitstekende beveiliging, zodat uw data, gevoelige gegevens, netwerk en documenten in veilige handen zijn én blijven.

Uiterst performant en opvallend zuinig

Schrikt u van de torenhoge energiefacturen door het verbruik van toestellen zoals laserprinters? Worstelt u met een grote hoeveelheid verpakkingen, lege tonervullingen en wisselstukken, die ruimte in uw kantoor innemen en bovendien een belasting vormen voor het milieu? 

Ga de energiecrisis aan en kies voor de nieuwe generatie Heat-Free Technologie inktjetprinters van Epson. Deze toestellen leveren een opmerkelijke besparing in het verbruik van elektriciteit, inkt en verbruiksartikelen, zonder in te boeten op print kwaliteit, snelheid, en capaciteit. Omdat er voor het printproces geen gebruik wordt gemaakt van warmte, zijn ze onmiddellijk beschikbaar zonder opwarmtijd en verbruiken ze tot 88% minder energie dan een laserprinter. Vraag ons nog vandaag om een vergelijking met uw laserprinters en sta versteld van de kostenbesparing die u kan maken.

Heeft uw bedrijf enkel nood aan zwart-wit prints of hebt u ook kwaliteitsvolle kleurenprints of kopies nodig bij uw werkzaamheden? We leveren niet alleen professionele toestellen van merken zoals Xerox, Kyocera en Triumph Adler, maar voorzien u eveneens van een duidelijke onderhoudsovereenkomst, waarbij u enkel betaald wat u verbruikt. Via onze software worden alle prints in kleur en zwart-wit correct bijgehouden en kan u genieten van scherpe prijzen.

Hoe gaan we voor uw bedrijf te werk?

Benieuwd hoe we voor u te werk gaan? Neem contact met ons op en leg een afspraak vast voor een bezoek bij u ter plaatse.

 

  • In eerste instantie gaan we een volledige analyse opmaken van uw bedrijfsnoden. Hiervoor organiseren we een meeting met de verantwoordelijke van uw administratie of uw ICT-afdeling.
  • Onze voorgestelde offerte wordt op basis van deze analyse samengesteld en vormt een optimalisatie van uw huidige situatie met een focus op het verhogen van efficiëntie, eenvoud in toepassing en het verlagen van kosten in energieverbruik, verbruiksartikelen, wisselstukken en onderhoudskosten.
  • Bij het aanvaarden van onze offerte verzorgen we de levering, installatie en configuratie van uw nieuwe toestellen.
  • We bieden u een duidelijke en correcte onderhoudsovereenkomst met volledige ontzorging in het leveren van verbruiksproducten, onderhoudswerk en vervangingsonderdelen. In het geval van een storing of technische problemen bieden we een vlotte online ondersteuning en het remote overnemen van schermen en toestellen.