Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Devos Office Solutions beschikt over een hecht team van vijf leden. Ons jong en dynamisch team verzorgt alles van sales en online ondersteuning tot levering, installatie en configuratie van hard- en software. Daarnaast kunnen we rekenen op enkele goedopgeleide technici op de baan.

Een uitstekende service en nazorg zijn ons essentieel: we zijn uw partner en gaan elke dag opnieuw voor een vlekkeloze samenwerking en opvolging. We staan in voor een grondige analyse van uw verbruik en kantoorwerkzaamheden, bieden een optimalisatie met enkel voordelen en gaan correcte onderhoudsovereenkomsten met u aan. U leest het goed. Geen onderhoudscontracten, maar overeenkomsten in een heldere taal, zonder kleine lettertjes of verborgen clausules. Net zoals u van een echte samenwerking verwacht!

U kan als klant steeds rekenen op een vlotte communicatie en levering uit een webshop met een ruim aanbod van office supplies. We kunnen putten uit een grote stock van toestellen en verbruiksartikelen, waardoor we onze voorgestelde oplossingen ook echt kunnen waarmaken.

Voor office solutions van vandaag én morgen

 

Devos Office Solutions werd door onze zaakvoerder opgericht in 2003 na jaren ervaring in de sales van printers en ICT. 

Onze teamleden blinken niet enkel uit in technische kennis, maar kennen vooral het belang van een correcte en gerichte vraagstelling. Op die manier leren we uw onderneming en uw manier van werken en noden kennen, waardoor we steeds een opmerkelijke verbetering ten opzichte van uw oude toestellen en/of software kunnen voorstellen en tot een echte samenwerking komen.

Devos Office Solutions werkt de dag vandaag vooral met bedrijven en KMO’s, maar particulieren zijn ook welkom. Het bedrijf groeit voortdurend, maar de huidige aandacht voor onze klantenservice blijft ook in de toekomst voorop staan. Een klantenservice waarin samenwerking, transparantie en correctheid essentieel blijven.

Team

Op service geven we geen duimbreed toe

Jorgen De Vos

Bestuurder
Make a customer, not a sale

Sebastian Maenhout

Sales manager
The line between disorder and order lies in logistics

Jordy Lambrecht

Logistics manager
Quality is a science, service is an art

Frederic Verschuere

Customer care manager
Don't celebrate closing a sale, celebrate opening a relationship

Stef Vanhoucke

Sales Executive